Pappa kan kolla på naturen genom rena fönster

God dagens och välkomna, hoppas ni har haft en bra vecka och även en bra dag. För att avsluta den här arbetsveckan på bästa sätt tänkte jag skriva ett inlägg till er, tanken är att det ska handla om företaget KC Städ AB som i dagsläget hjälper min pappa med fönsterputs på Lidingö. Utifall någon av er vill veta mer om dem skickar jag med en länk till deras hemsida, ni kan få mer information här.

Jag skulle vilja säga att min pappa är en väldigt envis person, vill han ha det på ett sätt brukar han oftast få som han vill. Med åren har jag dock lärt mig att stå emot och sätta honom på plats, vilket i många fall har slutat på ett bra sätt. En av de saker som jag har fått säga ifrån om är städningen hemma hos honom, han tror sig kunna ta hand om det på egen hand även om han är gammal och knappt kan röra sig. Den enkla städningen kan han fortfarande ta hand om men de saker som är lite mer krävande har blivit jobbigt för honom, därför har jag hjälpt honom en hel del med det. Med tanke på att jag är ensambarn har det dock blivit för påfrestande för mig så jag valde att ta kontakt med det här företaget för att min pappa skulle få hjälp med fönsterputs på Lidingö. En sak som han verkligen tycker om att göra på sin fritid är att sitta och inspektera naturen genom sina fönster, vilket är lite svårt för honom när hans fönster är smutsiga. Eftersom han är så envis har han försökt sig på att putsa fönstren själv men det har alltid slutat illa, så jag kontaktade som sagt det här företaget. Han var till en början inte alls pigg på att få deras hjälp, jag sa ju att han var envis. Idag är han dock överlycklig över den hjälpen han får med fönsterputs på Lidingö, det gör att han kan sitta och kolla på naturen genom rena fönster.