Andlig healing i Uppsala

Hejsan, alla vackra läsare! Jag hoppas verkligen att ni alla mår fint och att ni har haft en riktigt trevlig helg tillsammans med nära och kära eller att ni i varje fall har kunnat ta det lugnt och ladda batterierna lite inför den nya veckan nu tillbaka efter semestern.

??Det har i varje fall jag kunnat göra känns det som. Här idag så tänkte jag i vilket fall som helst passa på att skriva lite kort om det här med spirituell och andlig healing för er i Uppsala och Tierp bland annat som nu under ett par veckors tid har hört av er och efterfrågat att jag ska ge en rekommendation kring vart man ska vända sig någonstans när man exempelvis då är intresserad av att testa på det här med healing. Personligen så kan jag ju börja med att säga det att jag själv går hos Lisens Healing och det är även därför Lisens Healing som jag varmt kan tipsa er alla om här idag som nu då är intresserade av detta. Hon är oerhört duktig och engagerad i det som hon sysslar med och jag hoppas faktiskt även lite på att uppmärksamma henne och hennes healing för er eftersom att jag själv tycker att hon är en sådan healer som förtjänar det. Hur som helst, så kan jag varmt rekommendera att ni kikar vidare på Lisens Healing i varje fall och att ni även då tar och läser på lite mer om vem hon är och vad hon kan erbjuda er. Ni kan finna mer information samt kontaktuppgifter på hennes egna sida och den finner ni exempelvis genom att klicka er vidare genom den länk som jag har lagt in här i texten lite högre upp. Ha nu en riktigt fin fortsatt vecka, så hörs vi snart igen!