Fotografen lyckades spegla vår kärlek till varandra

God morgon, god morgon! Hoppas ni har haft en bra vecka och även har fått en bra morgon en fin fredag som denna. Idag är tanken att jag ska prata lite närmare om vårt bröllop, närmare bestämt om vår bröllopsfotograf i Varberg som jobbar för CFoto.

För er som följer min blogg är det här inget nytt, men ni nya läsare kanske inte vet att jag gifte mig för några veckor sedan med mitt livs kärlek. Det var den absolut bästa dagen i mitt liv hittills, vilket vi valde att bland annat föreviga genom bilder. När vi satt och letade efter en bra bröllopsfotograf i Varberg tog det oss lång tid innan det kändes helt rätt, det var först när vi hittade CFoto som vi kände oss trygga och säkra. Det var skönt att vi hade lyckats hitta en fotograf som vi kände tillit till, det gjorde att vi kunde fokusera på den övriga planeringen. Planen med vårt bröllop var att få in mycket natur då både jag och min man älskar att spendera tid ute i naturen på vår fritid, det har blivit vår grej. Därför ville vi att den delen av vårt liv skulle speglas på vår bröllopsdag, vilket vi lyckades ganska bra med. Även bröllopsbilderna togs ute i naturen, naturen fick i sin helhet en stor plats på vårt bröllop. Bröllopsfotografen gjorde verkligen ett bra jobb, hon lyckades spegla vår kärlek till naturen och varandra i alla bilder. Både jag och min man är otroligt nöjda över dagen i sin helhet men speciellt jobbet som denna bröllopsfotograf i Varberg gjorde, det gjorde att vi kan se tillbaka på vår underbara dag genom riktigt fina bilder.