Vår nya mur i trädgården

Hej igen! Vad roligt att så många av er hittar tillbaka hit till min hörna av nätet. Här i mitt inlägg idag så hade jag tänkt mig att jag skulle ta och skriva lite kort om någonting som jag vet med mig att jag har fått in en hel del frågor och funderingar kring nu under den senaste tiden och det handlar ju nämligen om det här med mur och puts i Huddinge samt i Bromma, Nacka, Danderyd och andra närliggande områden i Stockholm.

Det var ju så att jag för inte så länge sedan la ut lite bilder på den nya muren som vi har fått upp i trädgården och då var det många av er som ville veta lite mer om hur man kunde gå till väga för att få hjälp med saker som har med just mur och puts att göra. Därför så tänkte jag att jag här i mitt inlägg idag skulle ta och passa på att uppmärksamma er alla om ett härligt företag vid namn Oskar mur o puts som erbjuder precis den här typen av tjänster och det var alltså till just dem som jag själv valde att vända mig. Jag är oerhört nöjd med den tjänst som jag erhöll genom Oskar mur o puts samt de resultat som de lämnade. Jag och min sambo har länge gått och tänkt att vi ska fixa den gamla muren och sätta upp en ny och fin och det var precis det som vi fick hjälp med nu. Hur som helst, så tycker jag absolut att det är till Oskar mur o puts som ni också ska vända er ifall ni är intresserade av att få hjälp med någonting inom mur och puts. Så jag hoppas att ni kikar vidare på företaget och deras kvalitativa tjänster. Ha en fortsatt fin sommar nu, så hörs vi snart igen!